verzending vanaf 4,00€ | Gratis verzending vanaf 50€ | Maatwerk binnen 3 tot 5 werkdagen

Met onze zeefdruk service, jouw afdrukken op textiel.

Op zoek naar zakelijk textiel? Werkkledij of textiel voor een vereniging? Goodiebags of shoppers voor jouw zaak of winkel? Kleinere oplages vanaf 1 stuk verzorgde we al met de flexfolie-techniek. Nu we zelf hebben geïnvesteerd in een zeefdruk molen kunnen we ook voor een zeer aantrekkelijke prijs grotere oplages aan.

Zeefdruk, de techniek?


Zeefdruk is een druktechniek die gebruikt word voor meerdere grafische doeleinden, zoals textielbedrukking, affiches en kunstdrukken. Een kader of “raam” word overspannen met een specifiek gaas. Dit zeefdrukraam word vervolgens voorzien van een laag foto-emulsie. Wanneer deze ingedroogd is belichten we deze met een geprinte film met de juiste bedrukking. Je bedrukking word zo in de emulsie belicht. We kunnen hierna het zeefraam gaan wassen. De bedrukking zal er nu uitwassen zodat we een soort stencil in ons zeefdrukraam over hebben.

De zeeframen worden in de carrousel gepositioneerd en met de juiste inkten kunnen we nu per kleur een laag toepassen op het textiel of andere ondergrond. Daarna dienen deze nog gedroogd en gefixeerd te worden.

Toepassingen; Tshirts, hoodies, verzenddozen, kartonnen zakjes, stoffen shoppers,…

Bedrukking op cilindervormige voorwerpen is ook mogelijk, hiervoor dienen wij nog een kleine aanpassing te doen om onze carrousel, maar indien u een leuk project heeft voor ons dan bekijken we dit graag!

Denk bv aan drinkbekers voor uw sportclub.
Koffiemokken bedrukken we fullcolour met sublimatietechniek.

Wanneer is dit interessant?

Opzetten van zeefdrukramen is de moeite vanaf 25-30stuks. Vanaf dan kost de bedrukking zelf minder dan 2€ per kleur. We kunnen een paar 500tal stuks produceren per dag.

Prijsopstelling zeefdruk :

Instelkosten = Zeefraam + film 45€ per kleur

Aantal1 kleur2 kleuren3 kleuren4 kleuren
25-200€1,80€2,35€2,82€ 3,34
201 – 500€1,25€1,80€2,48€3,00
500 – …€1,00€1,50€2,00€2,50
Prijzen excl btw en excl textiel

Winkelwagen